Een raadsbreed akkoord leidt tot meer democratie in Kaag en Braassem ipv minder.

Betreft: Input evaluatie raadsakkoord

Beste mensen,

In maart 2014, direct na de uitslag van de verkiezingen, ben ik als vertegenwoordiger van de grootste partij, gevraagd als verkenner aan de slag te gaan in Kaag en Braassem. Dit om te komen tot een inhoudelijke agenda en een bestuur voor de periode 2014-2018.  

Na een verkennende ronde mocht ik als informateur en formateur leiding geven aan dit proces. Ik heb dit met veel plezier gedaan. We zijn nu aan het eind gekomen van deze bestuursperiode. Als initiatiefnemer van het raadsakkoord en het concept ‘anders formeren’ mocht ik de afgelopen maanden, en de komende weken, veel optreden bij andere gemeenten en workshops verzorgen over dit onderwerp.  Tijdens deze bijeenkomsten komt de toegevoegde waarde hiervan uiteraard uitgebreid aan bod, maar ook wat anders kan en beter moet. Graag wilde ik deze periode netjes afronden en input geven voor een evaluatie van het ‘raadsbreed akkoord’. De ervaringen (positief en negatief) die ik bij andere gemeenten voor het voetlicht breng, heb ik graag willen aanreiken aan de fractievoorzitters en lijsttrekkers van alle partijen in Kaag en Braassem.

Klik hier:  INPUT EVALUATIE RAADSAKKOORDMAAKMEEDOENMOGELIJKDEFINITIEF om deze input voor de evaluatie te lezen.

 Met vriendelijke groeten,

 Floris Schoonderwoerd

 

 

 

Deel dit bericht met anderen:
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • Hyves
  • email
  • Print

Reacties zijn gesloten